A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ez nem egy civil szervezet – így szállt bele Schiffer az Action for Democracybe (videó)


Nem kímélte a baloldalt az ügyvéd. 

A 48 perc – Házigazda: Lánczi Tamás című műsor eheti adásában a magyar baloldal országgyűlési kampánya körül kirobbant és egyre tovább gyűrűző botrány volt a téma. Lánczi Tamás vendégei ezúttal Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője, Schiffer András ügyvéd és Horn Gábor, a Republikon Alapítvány kuratóriumának elnöke voltak.

„Ha valaki demokrata és a magyar haza érdekében cselekszik, akkor egy pillanatig nem gondolhatja azt, hogy az amerikai energiaóriások érdekei bármikor egybeesnek egy magyar lakótelepi lakás érdekeivel” – fejtette ki Schiffer András.

Ez nem egy civil szervezet 

– szögezte le az ügyvéd az Action for Democracyval kapcsolatban. Hozzátette: ha megnézzük a stáblistáját, még véletlenül sincs benne egy olyan kutató, tudós, újságíró, akinek egyébként a hivatalos Amerikához semmi köze.

Olyan emberek fémjelzik ezt az NGO-t, akik az amerikai energiapolitika alkotásnak a különböző agytrösztjeiben ott vannak – fogalmazott Schiffer. „Hogyan képzeli el valaki, hogy a magyar háztartások érdekében fog politikát csinálni, hogyha közben a lóvét az amerikai energiaóriásokhoz becsatornázott emberek által fémjelzett emberektől kapja?” – tette fel a kérdést az ügyvéd.

Az adás vonatkozó részét alább nézheti vissza:

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések