A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Embert gázolt a Celldömölkre tartó vonat


A tűzoltók az utasok biztonságos átszállásánál nyújtanak segítséget.  

Elgázolt a vonat egy embert a Győr-Moson-Sopron megyei Ménfőcsanak és Győrszemere közötti vasúti vonalon. A körülbelül harminc utasért mentesítő szerelvény érkezik, a biztonságos átszállást a győri hivatásos tűzoltók segítik - írja a kisalfold.hu. 

Közlemény: 

A Győrből Celldömölkre 10:07-kor elindult vonat (9214) elgázolt egy embert Ménfőcsanak és Győrszemere között. A helyszínelés ideje alatt – várhatóan kora délutánig – szünetel a vonatforgalom Győrszabadhegy és Győrszemere között. Emiatt a vasúttársaság pótlóbuszt rendel.

A Győr–Pápa–Celldömölk vonalon megnő az eljutási idő, ez érinti a Helikon InterRégió vonatokat is. Győr és Győrszemere állomások között pótlóbusz szállítja az utasokat.

11 órától a Volánbusz elfogadja a Győrszemere és Győr közötti helyközi járatain a vasúti menetjegyeket és bérleteket. A balesetben érintett vonat utasait átszállítják egy másik szerelvényre – tájékoztat a hivatalos közösségi oldalán a MÁV.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések