A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Elvették a jogsiját, de csináltatott újat a békéscsabai férfi


A békéscsabai férfi új jogosítványt igényelt azt követően, hogy Romániában elvették tőle a rendőrök.  

Közokirat-hamisítás bűntette miatt emelt vádat a Békéscsabai Járási Ügyészség, és vádiratában pénzbüntetés kiszabására tett indítványt egy 57 éves, büntetlen előéletű békéscsabai férfi ellen, aki új jogosítványt igényelt azt követően, hogy vezetői engedélyét Romániában elvették tőle a rendőrök.

A férfitól idén június 3-án Romániában, közúti ellenőrzés során nagymértékű sebességtúllépés miatt vették el a rendőrök a jogosítványát, amit a Román Szövetségi Közlekedési Hatóság be is vont. Ezt követően a férfi június 8-án megjelent Békéscsabán, a kormányablaknál, és valótlanul azt nyilatkozta, hogy nem találja a vezetői engedélyét azóta, hogy őt június 6-án Romániában, Prad község területén igazoltatták.

Az ügyintézőnek a férfi kijelentette, hogy az okmányt nem vették el a rendőri intézkedés során. A férfi valótlan tartalmú nyilatkozata alapján a vezetői engedély elvesztésének hamis tényét bejegyezték a közokiratnak minősülő engedély-nyilvántartásba, majd a hatóság a nevére egy új jogosítványt állított ki.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések