A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy vuhani laboratóriumban dolgozó tudós szerint amerikai finanszírozásból, tudatosan hozták létre a koronavírust


Hamarosan megjelenik Andrew Huff epidemiológus könyve, amelyben a tudós azt állítja, hogy amerikai finanszírozásból, tudatosan hozták létre a koronavírust Vuhanban.


Andrej Huff 2015–2016-ban az EcoHealth Alliance nevű, amerikai székhelyű nemzetközi egészségügyi kutatószervezet alelnöke volt, amely – állítása szerint – az amerikai kormány jóváhagyásával és támogatásával valósított meg különféle titkosított kutatásokat külföldön.

A december 6-án megjelenő, The Truth About Wuhan (vagyis: Az igazság Vuhanról) című könyvben a The Sun szerint – amely a kiadás előtt hozzájutott a könyv egy példányához – Andrew  Huff arról ír, hogy a koronavírus-járvány is egy ilyen kutatásnak az eredményeként tört ki, és hogy

a vuhani koronavírus egy tudatosan, amerikai pénzből kifejlesztett vírusváltozat volt.

Huff szerint közvetve az amerikai kormányzat egyik szerve, az Egyesült Államok Nemzetközi Fejlesztési Hivatala (USAID) is részt vett a koronavírus különböző változataival a vuhani laborban zajló, tudományos célú kutatások finanszírozásában. Elmondása szerint a járvány kitörését az okozhatta, hogy a kínaiak nem tartották be a biztonsági előírásokat a laborban (mivel szerinte ez általánosságban előfordul az EcoHealthtel partnerségben álló külföldi laborokban).

A tudós szerint a finanszírozás mellett az EcoHealth Alliance a saját technológiájának átadásával is segítette a vuhani tudósokat abban, hogy továbbfejlesszék a koronavírus denevérekre veszélyes változatát.

Megrémített, amit láttam. Egyszerűen átadtuk nekik a biológiai fegyverek létrehozásához szükséges technológiát

– írta a könyvben a The Sun szerint. 

Megpróbálták eltitkolni?

Arról, hogy miért Kínában kísérleteztek a koronavírussal, Andrew Huff azt írta, hogy azok a kutatások, amelyeket végeztek (az úgynevezett „gain of function” kutatások, amelyek különösen veszélyesek lehetnek), az Egyesült Államokban be voltak tiltva a vizsgálatok kezdetének idején, 2014 és 2017 közt.

Huff szerint a fentiek fényében a kínai kormányzat az első naptól kezdve tudhatta, hogy ez egy mesterségesen létrehozott vírus, de megpróbálták eltüntetni ennek nyomait. Ugyanígy tett – állítása szerint – az amerikai hírszerzés is.

A könyv szerzője végül még azt is kétségbe vonta, hogy az amerikai kormányzat valóban csak tudományos, járványmegelőző céllal folytatta volna a vuhani kutatásokat. Szerinte ehelyett

a koronavírussal folytatott vizsgálat inkább a biofegyverek kifejlesztéséhez volt köthető.

A könyv szerzője magáról azt mondja, hogy végül azért is lépett ki az EcoHealth Alliance-től, mert úgy látta, hogy a szervezet nem megfelelően működik, és a külföldi laborokban nincsenek garantálva a biztonságos körülmények ezekhez a fejlesztésekhez.

Andrew Huff állításaitól függetlenül is felmerültek már olyan elméletek, miszerint a koronavírus egy mesterségesen létrehozott vírus lehet. A szakértők közt azonban mindmáig nincs konszenzus azzal kapcsolatban, hogy pontosan hogyan jött létre a vírus, és hogy miként tört ki a járvány.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
3 ÉVE TUDJUK!!!
A TÖBBNYIRE SZEMITA OLTÁS-TERRORISTÁK FELELŐSSÉGRE VONÁSA NÉLKÜL NEM LESZ MEGBÉKÉLÉS és NEMZETI FELSZABADULÁS!!!
Az ún. megbékélési folyamatot a prominens, de kilóra megvett hírharangként működött propaganda-bűnözők jelenlegi magatartása inkább tovább hátráltatja, mint elősegíti!!!
Sok nyilatkozatuk azt a benyomást kelti, hogy ahelyett, hogy valóban hozzájárulnának a megbékéléshez, inkább arcmentő módon akarnak kiszállni ebből a rettenetes viszonyból.
A dolgok ilyen "lezárása" teljesen a visszájára fordulhat, mert az emberi és erkölcsi megbékélés lehetősége nem áll nyitva a végtelenségig.
Minél inkább a Corona-terror és politikai diktatúra (és más válságok) kárai kerülnek a nyilvánosság elé, annál kevésbé lesz hajlandó a lakosság megbocsátani, mivel napról-napra tisztábban látja az egész folyamat sátáni természetét.
Az őszinte bűnbánat és a töredelmes bocsánatkérés még mindig sokat számíthat, ha kár térítik a kirekesztetteket és megalázottakat!!!
Néhány hét múlva azonban már túl késő lesz...- és igenis vért kíván és bosszúért kiált!!!

https://tkp.at/2022/12/04/ueber-das-irren-bei-corona-und-vergeben-von-autoritaerem-verhalten/