A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Egy hónapra rács mögé került a magyarbánhegyesi apagyilkos


Emberölés miatt, a megyei főügyészség kezdeményezésére egy hónapra elrendelte a Békéscsabai Járásbíróság annak a 25 éves magyarbánhegyesi-mezőkovácsházi férfinak a letartóztatását, aki múlt héten szerdán megkéselte a 45 éves édesapját – ismertették a megyei főügyészségen.


A férfi múlt héten szerdán, 12 óra előtt nem sokkal Magyarbánhegyesen, az utcán előzetes szóváltást követően bántalmazta a 45 éves édesapját. Egy közel 15 centiméter pengehosszúságú katonai tőrrel a nyakán, a felsőtestén, valamint mindkét combján több alkalommal megszúrta, ennek következtében az édesapja a helyszínen életét vesztette.

A kényszerintézkedést egyrészt azért kezdeményezte a vádhatóság, mert a fiú a tette után elmenekült a helyszínről, őt a rendőrök körözés alapján a békéscsabai vasútállomáson fogták el.

A megyei főügyészség szerint a jövőben is tartani lehet a szökésétől. Másrészt a bűncselekmény jellegére, az elkövetés körülményeire figyelemmel, valamint arra, hogy a férfival szemben egy másik büntetőeljárás is folyamatban van garázdaság és súlyos testi sértés miatt. Így feltehető, hogy szabadlábra kerülése esetén újabb hasonló bűncselekményeket követne el.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések