A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dühében szétverte az autómosót egy férfi Szerencsen


A Szerencsi Járási Ügyészség nagyobb kárt okozó rongálás bűntette miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki dühében megrongált egy autómosót. 

A vád szerint a vádlott 2022. július 19-én, reggel, Szerencsen autóval beállt egy önkiszolgáló autómosóba azért, hogy a járművet lemossa. A pénzérme bedobását követően azonban az autómosó berendezés nem a vádlott által kiválasztott programon működött, ezért a férfi dühében, a kezében tartott mosólándzsával ráütött az autómosó kezelőpaneljére, aminek következtében a panel üvege betört. A vádlott miután ily módon levezette a dühét, egyszerűen átállt az autómosó egy másik állására és lemosta az autóját.

A férfi a cselekményével 852.000 forint kárt okozott, amely a nyomozás során nem térült meg.

Az ügyészség a vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével, büntetővégzés meghozatalára irányuló eljárásban pénzbüntetés kiszabására és a sértett által előterjesztett polgári jogi igény elbírálására tett indítványt a Szerencsi Járásbíróságnak - írja az ügyészség. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések