A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobó Kata szexin dekoltált estélyiben: karcsú és dögös a képeken


Dobó Kata megmutatta, milyen gyönyörű ruhakölteményt húzott a NőComment szilveszteri adásának forgatására. 


Dobó Kata gyakori vendég Liptai Claudia műsorában, a NőCommentben. A szilveszteri különkiadásban is szerepel majd, az Instagramon pedig megmutatta, milyen gyönyörű ruhát húzott a forgatásra.

Két képet is posztolt, amelyen a sötétkék, bársonyanyagból készült kreációban látható. A gombos mellényből és földig érő szoknyából álló szettet a Szasenka Design márka álmodta meg.

A felsőrész testhezálló fazonja kihangsúlyozta karcsú alakját, ám a fókusz nem a derekára, hanem a dekoltázsára esett. Ritkán visel ilyen szexisen kivágott ruhákat, így még nagyobb sikert aratott a követőinél. A fehér nyílra kattintva nézheted meg a második fotót, amelyen még jobban látszik dögös dekoltázsa.


A képek divatmagazinba illőek, vagy akár egy hollywoodi, nívós díjátadón is végigsétálhatna ebben az estélyiben. A kommentelők körében is sikert aratott. Volt, aki megjegyezte, gyönyörű a ruha, de a viselője az igazi szépség.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...HÁT SOSEM FOGNAK ELTŰNNI a RÚT KLIMAXOS ZSIDÓ NŐK a MAGYAR KÖZÉLET SÜLLYESZTŐIBEN!?