A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Díjat tűztek ki a bódvalenkei gyilkos(ok)ra


A bódvalenkei emberölés elkövetőjének elfogására tűzött ki nyomravezetői díjat a megyei rendőr-főkapitányság. 

Bejelentés alapján jelentek meg a járőrök december 16-án a délelőtti órákban egy bódvalenkei lakásnál, ahol holtan találták az ott lakó nőt. A helyszíni szemle során megállapítást nyert, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta. Olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen életét veszítette.  

Az ügyben a rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 1 millió forint nyomravezetői díjat tűzött ki. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és információit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. 

Itt lehet jelentkezni

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámot a nap 24 órájában. A névtelenség megőrzése mellett is tehetnek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 számon.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések