A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csonka András kiakadt a TikTok-ra: híres emberek halálhírével szórakoznak


Talán a TikTok egyik legnagyobb magyar rajongója Csonka András: a színész imádja, követi és gyártja is a tartalmakat, ám most egy kissé kiakadt a rövid videóiról ismert közösségi oldalra. 

Pontosabban annak néhány felhasználójára, akik elindítottak egy akciót, amelynek során családtagok híres emberek halálhírével viccelik meg a szeretteiket.

– Eleve halálhírrel nem viccelődünk, még akkor sem, ha van egy olyan mondás, hogy akinek a halálhírét keltik, az sokáig él. Másrészről azért is csúnya húzás ez, mert azokon, akiknek a kedvenc színészeiről, zenészeiről, énekeseiről szólnak ezek a videók, tényleg őszintén sokkot kapnak, elszomorodnak, ez pedig tényleg nem szép, hiszen ezek az emberek egy szerettüknek okoznak fájdalmat – magyarázta felháborodottan Csonka András, aki ugyan eddig csak amerikai felhasználóknál látta ezeket a videókat, tudja, hogy mint minden trend, ez is hamar begyűrűzhet Magyarországra.

– Ennek ellenére remélem, nem terjed el itthon, mert ez egy abszurd vicc, amely szerintem túlmegy egy bizonyos határon – jelentette ki a színész.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések