A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Csicskáztató családra csapott le a TEK


Emberkereskedelem és kényszermunka gyanúja miatt elfogtak és büntetőeljárást indítottak egy 41 éves pápai nő, illetve három, 19, 37 és 63 éves férfi családtagja ellen - közölte a Veszprém megyei rendőr-főkapitányság kedden. 

A rendőrségi honlapon megjelent közlemény szerint Pápán egy család rendszeresen kiszolgáltatott helyzetben lévő embereket szervezett be fizikai munkák elvégzésére, fizetést, komfortos szállást, napi háromszori étkezést ígértek a rászorulóknak, azonban később ezekből szinte semmit nem teljesítettek. A dolgoztatott embereknek fizetést nem adtak és embertelen körülmények között szállásolták el őket, lakhelyüket ráadásul egyáltalán nem, vagy csak engedéllyel hagyhatták el.

A széles körben „csicskáztatás”-ként ismert, Magyarországon több tízezer embert érintő félrabszolgaság fenntartásán az egész háromgenerációs család dolgozott:

- a 63 éves nagyapa,
- 41 éves lánya
- a lány 37 éves férje,
- és a 19 éves unoka

A gyanúsítottakat a Terrorelhárítási Központ kommandósai fogták el kedden, egy videón is megörökített akcióban:

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
CIGÁNY ÚTON ORBÁNIA!!!
A FELCSÚTI BRIGANTI KIZSIGERELT RABSZOLGÁVÁ TETTE a MAGYAR MUNKAVÁLLALÓKAT!!!...-TARTÓTISZTJE UKÁZÁRA...- MÁR a SZÁMÁRA OLY FÉNYES és VÉRGŐZÖS ún. HANUKÁRA!!!
A cin-globalista Rothschild csicska a nemzetközi uzsorások parancsára a magyarországi Munka törvénykönyv sokadik módosításával, amit december elején át is vittek az Országgyűlésben a politikus-bűnözők, ami nyilván nem csoda, hiszen papíron kétharmada van az israhelli megszállóknak.
Ebben többek között az állt, hogy adott esetben egyetlen szabadnapjáról sem rendelkezhet egy munkavállaló, de az is, hogy a megváltozott munkaképességű dolgozókat - lényegében - végkielégítés nélkül el lehet küldeni!!!
Nem sokat vártak a nemzet-veszejtő és forint-rontók, mit mondjak.
Már érkeznek is a hírek az első ilyen esetről, és - alig meglepő módon - a makói Continental gumiipari gyárból, ahonnan már sok gazság került korábban is napvilágra.
A pontosítás kedvéért ismételjük el: az eljárás az, hogy akinek egészségügyi állapota nem teszi lehetővé, hogy elássa korábbi munkakörét (akkor is, ha az egyenesen az adott munkából származik!), elküldhető fizetetlen szabadságra. Ezzel igazság szerint felmondásra kényszerítik, hiszen nincs fizetése, ha pedig ő maga mond fel "önként", akkor nem is kell végkielégítést fizetni számára. Nos, úgy tűnik, ez történik Makón.
„Meg sem várta, hogy a köztársasági elnök aláírja, úgy tűnik, máris alkalmazza a Munka törvénykönyve módosítását a makói gumigyár vezetése: kifárasztással felmondásra kényszeríti azokat a dolgozóit, akik idős koruk vagy megváltozott egészségi állapotuk miatt nem, vagy csak nagyon nehezen tudják ellátni korábbi munkakörüket” – írta közleményében a Gumiipari Szakszervezeti Szövetség.
A szakszervezet elnöke, Radics Gábor a Mércének elmondta: a cég egy munkavállalója megromlott egészségügyi állapota miatt - ami a szakszervezet szerint egyértelműen a munkakörülmények miatt állt be - már több mint egy éve nem tudott dolgozni.
Első körben azonban nem foglalkoztatási megbetegedést, hanem egészségügyi alkalmatlanságot állapítottak meg nála.
Ebben az esetben a munkáltató köteles más munkakört ajánlani a munkavállalónak, vagy felmondani és végkielégítést fizetni neki.
Ahogy azonban korábban írtuk, a már megszavazott, de a köztársasági elnök által alá még nem írt módosítás értelmében ráutaló magatartással felmondásra kényszeríthetik az egészségügyileg alkalmatlanná nyilvánított munkavállalókat, akik így eleshetnek a végkielégítéstől.
Szép kis karácsonyi ajándék, íme, hát a narancshéj kipások (Fidesz!?) holokauszt-szorzóval népszerűsített vér-verejtékes rabszolgasága...- időarányosan Európa legnyomorultabb éhbéréért!!!
https://www.youtube.com/watch?v=qaYw3lZ4gUc&lc=Ugz4rSvfk44An_hdjjp4AaABAg.9EZQ0HB5w2w9jk0Ux1diUs