A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Aktus közben buktatta le „feleségét” egy kiskunhalasi férfi, de kamu volt az egész


Azonnal kárpótlást követelt a "megcsalt férj".


Egy kiskunhalasi rabló páros női tagja péntekre beszélt meg „randit” egy 21 éves férfivel. A mit sem sejtő áldozat bele is sétált a csapdába – írta a police.hu.

Minden a terv szerint haladt, míg a pénzen megvásárolt érzéki pillanatokat meg nem zavarta a bűnbanda másik tagja, aki a szobába betoppanva a megcsalt férj látszatát keltette.

Ekkor előrántott egy fegyvernek tűnő tárgyat, és pénzt kezdett követelni az ágyban tevékenykedő férfitől, egyfajta kárpótlásként a tönkretett házasságáért.

Míg odabent drámai jelenetek zajlottak, a nő kuncsaftja autóját fosztotta ki. Némi készpénzen és egy irattartón kívül csak egy kabátot, egy parfümöt, egy elektromos cigarettát, valamint pár doboz sört sikerült magához vennie a kocsiból.


Az áldozatnál azonban nem volt kéznél sok pénz, ezért hazarohant 60 ezer forintért, majd elvitte azt fegyveres támadójának.

Úgy tűnik, evés közben jött meg igazán a szélhámos étvágya, ugyanis másnap újra jelentkezett a kifosztott férfinél, mondván, ékszerek tűntek el a házból, ezért azok árát is követelni kezdte.

Az áldozat ekkor értesítette a rendőröket, akik órákon belül beazonosították a bűnöző párost, majd a TEK munkatársaival közösen a lakásán csaptak le a 41 éves férfire, nem sokkal később pedig társát is őrizetbe vették, majd kezdeményezték letartóztatásukat.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések