A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Botrányba fulladt a mérőóra bediktálása Orosházán


Erőszakkal akart bemenni az egyik közműszolgáltató ügyfélszolgálati irodájába a járási ügyészség szerint egy 81 éves orosházi férfi, aki ellen garázdaság miatt emeltek vádat, pénzbüntetést indítványozva. 

Az idős férfi egy augusztusi napon azért ment a gázszolgáltató ügyfélszolgálati irodájához, hogy bejelentse a mérőóra állását. Ekkor az irodába csak azokat engedték be, akik előzetesen időpontot foglaltak, ezért a bejárati ajtót bezárták. Amikor a recepciósként dolgozó nő az ajtót kinyitotta és a várakozóktól megkérdezte, hogy ki az, aki időpontra érkezett, a férfi a bejárati ajtóhoz lépett.

Amikor a recepciós mondta neki, hogy mivel nem foglalt időpontot, nem mehet be, a férfi hangosan szidni kezdte a nőt, majd megrántotta a bejárati ajtót is. Ezt követően a recepciós mindkét karját megfogta, lökdöste, úgy próbált bemenni. A nő kérte az irodában lévőket, hogy értesítsék a rendőröket, ekkor az idős férfi elment.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések