A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bereczki Zoltán továbblépett


Az énekesnek veszélybe került a teljes karácsonyi koncertturnéja azok után, hogy a hét elején lebetegedett. Az csak az orvosnál derült ki, hogy sokkal komolyabb a baj, mint azt elsőre gondolta…


Péntek délelőtt már javában úton volt Bereczki Zoltán a következő koncerthelyszínére, így azonnal jó hírt közölt:

– Minden rendben van, a lelkiismeretes orvosaimnak köszönhetően túl vagyok a nehezén, újra tudok énekelni

 – mondta a Bors megkeresésére.


Zoli a hét elején még nem volt ilyen felszabadult, akkor derült ki, hogy súlyos gégegyulladást kapott, ami egy előadóművész számára sokkal komolyabb baj, mint azt elsőre gondolhatnánk… Bereczkinek pont a napokban indult el a karácsonyi országos turnéja, több ezer ember várt rá, gyakorlatilag a hét minden napján színpadon kellett volna lennie, de ez csütörtökig nem jött össze.


December 16-án, először Győrben tudott színpadra lépni, és most teljes erőbedobással azon dolgozik, hogy hibátlanul megcsinálja az előtte álló koncerteket, illetve a lemondottaknak keressen megfelelő pótdátumot. Azt tervezi ugyanis, hogy egyetlen bulija sem marad el, amiket le kellett mondani, azokat karácsony után bepótolja.



A turné utolsó állomása december 20-án Budapesten lesz, a MOMKultban, ahol hatalmas évzáró bulit tervez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések