A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bajban van Iványiék kamuegyháza: Gyűjtést szerveznek a liberálisok


A Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség az "állami támogatások elvonása miatt" szervezett gyűjtést - picsogja az ukrán propagandalap, a HVG.


Újabb negyven millió forintot tartott vissza az állam az Iványi Gábor egyházának oktatási intézményei után járó támogatásból, így a tanév kezdete óta 170 milliót vontak el tőlük – írja közleményben a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET).

Emiatt november végén adománygyűjtő kampányt indított a nem sokkal korábban státuszát visszanyerő egyház, ugyanis az elvonások mellett a megemelkedett rezsiköltségek is azt eredményezik, hogy intézményeik működése és ellátottjaik étkeztetése is veszélybe került.

A gyűjtés részeként december 16-án, pénteken jótékonysági árverést tartanak, amelyre többek között Hernádi Judit, Kern András, Parti Nagy Lajos, Presser Gábor és Gundel Takács Gábor is személyes tárgyakat ajánlott fel.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések