A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Ámokfutást rendezett Veszprémben egy büntetőfékező


A 33 éves, ittas férfi járdára hajtott, lépcsőn ment le a kocsival, végül egy parkoló autóra hajtott rá.

A veszprémi rendőrök munkatársai gyanúsítottként kihallgatták azt a 33 éves Sümeg-környéki férfit, akit 2022. december 15-én otthonából állítottak elő több bűncselekmény elkövetése miatt, közölte a rendőrség. A gyanú szerint a férfi ittasan vezetett, több autót is összetört, nyáron pedig büntetőfékezett egy busz előtt.

A férfi 2022. december 3-án éjszaka Veszprém belterületén közlekedett autójával, amikor egy közlekedési lámpának ütközött, majd egy közúti jelzőtáblát tartó oszlopnak ütközött. 

Ezután továbbhaladva felhajtott a járdára, és azt azt szegélyező lánckorlátot tartó betonelemet is kitörte, majd a gépkocsi a közelében lévő lépcsősoron lehaladva az ott parkoló autóknak csapódott. A baleset során a sofőr megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

Felmerült nála az ittasság gyanúja, amit a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott.

A nyilvántartásból kiderült, hogy a férfi nem először követett el bűncselekményt, ugyanis 2022. július 25-én reggel 7 óra körül Sümegen a mögötte azonos irányba és azonos forgalmi sávban haladó autóbusz előtt többször indokolatlanul hirtelen fékezett. Ennek következtében az autóbusz vezetője is mindannyiszor fékezésre kényszerült, ám az egyik ilyen manővernél már nem tudta megállítani a járművet, és a 33 éves férfi gépkocsijának ütközött.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések