A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Amerikai közpénzből indít magyargyűlölő akadémiát a Telex


A washingtoni Külügyminisztérium egyik alosztálya egy pályázat által 300 millió forinttal támogatja a kormánykritikus lap újságíróképzését.

Újabb fontos lépés történik a Telex életében: elindul az oktatóközpontunk, a Telex Akadémia, ahol a következő években különböző képzéseket kínálunk majd az érdeklődőknek a média legkülönfélébb területeiről – számol be a portál csütörtöki cikkében.

A Telex Akadémia szakmai igazgatója Munk Veronika tartalomfejlesztési vezetőnk, ügyvezető igazgatója pedig Pusztay András.

A portál főszerkesztője, Dull Szabolcs a cikk végén megemlíti, miből fogják ezt finanszírozni: a projektet az amerikai DRL (Bureau of Democracy, Human Rights, and Labor – magyarul: demokrácia, emberi jogok, és munkaügyek hivatala) több mint 740 ezer dollárral (majdnem 300 millió forint) támogatja.

De mi is ez a szervezet? A DRL a washingtoni Külügyminisztérium egyik szerve, amely az amerikai adófizetők pénzéből működik.

„Nagy valószínűséggel kijelenthető, hogy a súlyos megélhetési válsággal küszködő amerikai adófizetők tízmillióit senki nem kérdezte meg arról, vajon örülnek-e annak, hogy az adójukból működő Biden-kormányzat magyarországi propagandistáknak utalja át a pénzüket, ahelyett, hogy az ő életkörülményeiken javítana” – kommentálja a hírt az Origo. A portál arra is emlékeztet: az elmúlt hetek legnagyobb belpolitikai botrányát éppen az okozta, hogy kiderült: több mint 3 milliárd forintnyi dollárt kapott a baloldal kampányra Amerikából, csak az nem világos, hogy kiktől. Az ügyről alábbi cikkeinkben olvashat bővebben.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
USRAHELL és az Antikrisztus Bill Gates „halálbizottsága” szerve a globalista elit tömeggyilkos elképzelésének, ami alapja is ennek a sátáni társaságnak.
A brutális, lélektelen világ, amelyet Gates és a Világgazdasági Fórum árnyékkormánya végig akar vinni a Great Reset programban.
Nem engedhetjük meg!!!
Sőt!!!...- hazafias kötelességünk harcolni és védekezni egyszerre, hogy a Sátánizmus szellemi vírusai, mint az Index abnormálisainak prüszkölései ne szennyezhessék be isteni világunk!!!
https://rumble.com/v1wy7me-klaus-schwab-god-is-dead-and-the-wef-is-acquiring-divine-powers.html