A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A DK-s Varjut feljelentették rémhírterjesztés gyanúja miatt


A kormánypártok hétfőn büntetőfeljelentést tettek ismeretlen tettes ellen: arra kérik a nyomozó hatóságot, hogy közveszéllyel fenyegetés és rémhírterjesztés megalapozott gyanúja miatt rendeljen el nyomozást a lakossági megtakarításokat érintő, rémhírkeltő SMS-ek ügyében - közölte a KDNP frakciószóvivője hétfőn. 

Nacsa Lőrinc videonyilatkozatában felidézte: pénteken egy eddig példátlan támadás indult Magyarország pénzügyi rendszere ellen.

Először a közösségi médiában, illetve SMS-ekben terjedtek pánikkeltő és hamis hírek széles körben, amelyek szerint a lakossági megtakarításokat valamiféle veszély fenyegeti, és a bankbetétek megszüntetését sürgették - mondta, megjegyezve: a veszélyes üzenetek miatt a rendőrség is nyomozást rendelt el, rémhírterjesztés alapos gyanúja miatt.

Nacsa Lőrinc szerint egy ilyen helyzetben valamennyi közszereplőnek az a felelőssége, hogy mindent megtegyen a rémhírek terjesztése ellen. Hozzátette: ehhez képest a Gyurcsány-párt alelnöke, Varju László ennek nem tett eleget, sőt olajat öntött a tűzre, amikor előzetes felszólításuk ellenére sajtótájékoztatót tartott. Ott a baloldal képviselője tovább építette a közösségi médiában terjedő álhíreket, lényegében ráerősített azokra - fogalmazott.

"Ez egy vörös vonal, a baloldal átlépett egy határt"

- fogalmazott Nacsa Lőrinc, aki szerint Varju László nem mondott igazat, ráadásul szavaival súlyosan sértette az ország és a magyar emberek érdekeit.



Közölte: hétfőn képviselőtársával, Bánki Erikkel (Fidesz) büntetőfeljelentést tettek, ismeretlen tettes ellen.
 
Ismertetése szerint arra kérik a nyomozó hatóságot, hogy az ügyben közveszéllyel fenyegetés és rémhírterjesztés megalapozott gyanúja miatt rendeljen el nyomozást.

A hamis üzenetekkel sok magyar embert elértek, ezért az ügy súlyos és választ kíván

- jelentette ki a kereszténydemokrata politikus.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
MÁR MOST GYŐZTES az ÖREGFIÚ!!!

ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!!
ÍME, O1G VALÓDI KARÁCSONYI AJÁNDÉKA!!!
ORBÁN CION-GLOBALISTA BÁBKORMÁNYA ISRAHELL-i UKÁZRA KILAKOLTATJA és KIFOSZTJA a MAGYAROKAT!!!...- hogy új ISRAHELL TELEPESEI TOTÁLISAN MEGSZÁLLJÁK MÁRIA ORSZÁGÁT!!!
A T/1621 törvényjavaslatot, mely szerint változik a végrehajtói jövedelem és nyugdíj letiltások mértéke elfogadták, így a végrehajtás alól mentes összeg a korábbi 28.500.- Ft helyett 60.000.- Ft összeghatárig emelkedik, valamint változik az- az összeg is, mely felett a jövedelem korlátlanul el és le-vonható!!!- itt a korábbi 142.500.- Ft, helyett már 200.000.- Ft lett a magyar ellenes Orbán-rezsim által meghatározva!!!
VÉRLÁZÍTÓ, HOGY az ELLENZÉK SEM FOGLALKOZOTT az EBRD DIKTÁTUM EME KEGYETLEN KÖVETELÉSÉVEL!!!
Az új végrehajtási őrület szerint pláne nem érvényesülnek az átvert adósok emberi jogai, az emberi méltósághoz való jog, az emberi létminimum (a megélhetéshez szükséges összeg) nem élvez mentességet a végrehajtásban, az új 60.000.- Ft-os összeg, nyilvánvalóan nem képes az adós és családja létfenntartását biztosítani!!! - ezért az emberi jogok érvényesülése érdekében a végrehajtási törvény teljes felülvizsgálatát követelő radikális változtatásra van szükség a már nyomaiban sem magyar Orbániában!!!
https://www.youtube.com/watch?v=rHc751TJuQk