Hirdessen itt

A 444 főszerkesztője enni vetett a gatyának amikor a baloldali dollárokról kérdezték: „Nemlétező ellenzék nemlétező kampányával mit foglalkozzunk?”


Megvan a maga véleménye a baloldalról a baloldali főszerkesztőnek. Vagy csak az a helyzet, hogy az ellenzék úgy meg van ilyedve a felelősségre vonástól, hogy már a propagandistáik is enni vetettek a gatyának. Aztán próbálnak kibújni a felelősségrevonás alól. Videó.

Uj Pétert, a 444.hu főszerkesztőjét hívta fel Bohár Dániel a baloldali amerikai kampányfinanszírozás kapcsán. „Én semmit nem gondolok róla” – szögezte le Uj Bohár kérdésére. Mint fogalmazott a főszerkesztő, „Nem tudom, hogy finanszíroztak-e bármit az Egyesült Államokból.”

Bohár kérdésére kifejtette Uj, hogy azért nem foglalkozik a 444 az üggyel, mert 

hát nézze, gyakorlatilag nemlétező ellenzék nemlétező kampányával mit foglalkozzunk? Semmilyen hatással nincs az országra.”

Bohár próbált kicsit bővebb válasz kicsikarni a főszerkesztőből azzal, hogy „mégiscsak elég sok milliárd forintról van szó”, ám Uj leszögezte: „Hát, ez az ön véleménye”. Hozzátette, nem tudja, hogy várható-e az általa főszerkesztett 444.hu-n cikk a dollárügyről.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések