Hirdessen itt

Zelenszkij egy vicces bejelentést tett: Ukrajnában megszűnt a korrupció


Az ukrán elnök szerint a háború kirobbanásával a korrupt emberek elmenekültek Ukrajnából.

Volodimir Zelenszkij a Bloomberg New Economy Forum nevezetű rendezvényen szólalt fel, ahol többek között arról kérdezték az ukrán elnököt, hogy fog kinézni a háború utáni Ukrajna, mennyiben lesz más a háború előtti Ukrajnától? A kérdező itt elsősorban azt hangsúlyozta, hogy a háború előtt nagy aggodalomra adott okot az ukrán korrupció.

Zelenszkij megígérte, hogy a jövőben „nem lesz orosz tőkebefolyás Ukrajnában”, és kifejtette, hogy minden olyan üzleti érdekeltség, amely nem áll „egységesen” a kormánya mögött, vagy „elhagyta a vállalatainkat, vagy kiszorítottuk őket” – beleértve a kormánya által betiltott számos politikai pártot és médiumot.

Ukrajnában nem lesz korrupció, mint ahogy már most sincs”

– szögezte le az elnök.

„Senki sem fogja tudni megbocsátani a korrupciót a jövőbeni Ukrajnában” – mondta, kifejtve, hogy az orosz katonai művelet megindulását követő hónapokban az összes korrupt tisztviselő elmenekült az országból. A megmaradt tisztviselők nem lesznek hajlamosak „beavatkozni az üzleti műveletekbe”, mert minden kormányzati szolgáltatás elektronikus lett – tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések