Hirdessen itt

Volt orosz képviselő: Az idei volt Putyin utolsó születésnapja


Ilja Ponomarjov volt orosz parlamenti képviselő és ellenzéki személyiség a Vendégségben című műsorban arról beszélt, hogy szerinte Vlagyimir Putyint a legközelebbi köréből öli meg valaki, nem pedig állítólagos súlyos betegségei végeznek majd vele.- számol be az Index.


A volt ellenzéki képviselő, Ilja Ponomarjov szerint az orosz elnök terroristaként viselkedik, mióta átvette a hatalmat, így nem lepődne meg, ha a legközelebbi köréből végezne vele valaki – írja a lengyel Polsat News.

Harcolni kell, nem szabad félni

– válaszolta Ilja Ponomarjov Bogdan Rymanowski kérdésére, miszerint Oroszország leghíresebb ellenzékije fél-e a Kreml bosszújától.

A volt orosz parlamenti képviselő emlékeztetett arra, hogy a Kreml uralkodójának brutalitása nem újdonság, hiszen 1999-ben is a moszkvai házak felrobbantásával kezdődött el uralkodása. Ponomarjov szerint kezdettől fogva terroristaként viselkedett Vlagyimir Putyin, ami a későbbiekben nyilvánvalóvá vált, hogy nem változik. Ponomarjov elárulta, hogy az évek alatt

több tucat barátját vesztette el, akik megpróbáltak harcolni az orosz kormány ellen.

„Az idei volt Vlagyimir Putyin utolsó születésnapja”

A műsorban szó esett a Vlagyimir Putyin súlyos betegségeiről szóló hírekről is, az ellenzéki politikus szerint azonban emberi kéz végez Putyinnal, nem természetes úton hal meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések