A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vigyázat! Hamis húszezresek kerülhettek forgalomba


Egy óbudai boltban hamis bankjeggyel akart fizetni egy férfi. Lehet, hogy több helyen is bepróbálkozott már.  

Pénzhamisítóra figyelmeztetnek a III. kerületi Óbudai Facebook-csoportban – szúrta ki a Ripost. Mint írják, egy nő nemrég arról számolt be, hogy ahol dolgozik, egy ismeretlen próbált fizetni hamis húszezressel. De mivel egy köteggel volt nála a nyomtatott papírpénzből, így félő, hogy máshol is próbálkozni fog.

A hamis pénz egész profi munkának tűnik, de azért vannak fő jelek, amik csalásról árulkodnak: nincs benne vízjel, a fémcsíkon jobb és bal oldalt megtörve látható a 20000 felirat. Amikor pedig a fény felé emelték csak az egyik oldalon látható Deák Ferenc arcképe.

"Az elkövetőről kamerafelvétel van, 30-35 év körüli rövid hajú, sárga munkáskabát van rajta, a mellrésznél és a karokon keresztbe fényvisszaverő csík van. Több köteg van nála, legyen mindenki óvatos!" – írta a csoportba a hölgy.

A bejegyzésből egyébként az is kiderült, hogy az érintettek megtették a csaló ellen a feljelentést a rendőrségen.

Íme a hamis húszezresről készült fotó:


Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
Nem új hír!!!
Az ún. Alaptörvény és a kancsal Matolcsy kincstárnokoskodása óta minden pénzünk hamis és értéktelenebb a játékpénzeknél!!!
Ráadásul az összes elemző, és az összes megmondó embert csak is azért hagyják dumálni, hogy úgy tűnjön van alternatíva a gonosszal szemben is.
Hát nincs.
Legalább is ebben a mostani felállásban. A helyzet semmiképpen nem a "fizikainak" vélt színtéren fog eldőlni, és nem a népek szeme előtt. Minden politikus, minden vezető, minden "híres" egyén, nem ember, és nem cselekvő képes!!!
Ezek csupán avatárok, bábuk, marionett figurák, semmi nincs a kezükben valójában, ők vannak a Valakik kezében-kezén.
Az ő kiiktatásuk nem is lenne bűn- legalább is nem kellene lelki vívódáson átmenni miattuk senkinek sem-, viszont teljesen értelmetlen, mert 0 perc alatt pótlódna, ha valamelyik kiesne a sorból, hiszen a rendszer figyel, és kiigazítja a hiányosságokat, mert az algoritmus így van megírva!!!
Ez egy valós idejű játék, ahol sokszor már a gondolati szinten történő változáskora is reagál a Mátrix.
Játszhatjuk azt, hogy ez egy igazi, valós világ, ahol a jó és a rossz harca zajlik, de attól még nem így van!
Itt, ez a velejéig mocskos, és a végtelenül gonosz virtuális világa, és egészen addig marcangol mindenkit, aki Ember, amíg el nem fogadja, hogy EZ NEM A VALÓSÁG!!!
http://web.t-online.hu/apuska/media/8/03__Ordogera.mp3