A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vérfagyasztó: megcsonkított holttestet találtak Dunaújvárosban


Egy megcsonkított tetemet találtak Dunaújvárosban szerdán – értesült nemrég az egyik helyi lap. A Tények úgy tudja, hogy a idegenkezűséget kizárták a rendőrök, a holttestet az állatok csonkíthatták meg.

A fej és a felső végtagok nélküli tetemet szerdán találták meg a Piac téri vasműkapunál lévő kiserdőben. A hírt a megyei rendőr-főkapitányság is megerősítette.

"Tájékoztatjuk, hogy a rendőrségre november 2-án reggel érkezett lakossági bejelentés, mely szerint Dunaújvárosban, a Gyárkapu úton található kiserdőben holttestet találtak. Az eset körülményeit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság az általános közigazgatási rendtartás szabályai szerint eljárva vizsgálja" – közölte a rendőrség a dunaujvaros.com szerint.

A Tények úgy értesült, hogy a rendőrség azóta kizárta az idegenkezűséget. Úgy vélik, hogy a tetem már hónapok óta ott feküdhetett a helyi bulinegyedhez közeli erdős részen, és a testet az állatok marcangolhatták szét. 

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések