A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Vásárhelyi Mariska: A Fidesznek szüksége van egy propagandával elbutított társadalomra


„Hogy aztán legyen kitől megvédeniük a #magyarembereket” – fogalmazott a baloldali megmondóember.

Vásárhelyi Mária a közösségi-oldalán jelentkezett be, és fejtette ki véleményét a magyar kormány energiafelhasználást csökkentő intézkedéseivel kapcsolatban.

„Az, hogy munkahelyeken nem lehet telefontöltőket és víz forralót használni, hogy váratlanul rátörnek az irodahelyiségekben dolgozókra, hogy ellenőrizzék, nem használnak-e tiltott áramfogyasztó készülékeket vagy a táskájukban nincs-e elrejtve ilyesmi, hogy derékmelegítő plédeket osztanak a munkavállalók között a 18C fokos(!) irodákban, mind csak arra jók, hogy az emberek minél rosszabbul és főleg minél inkább fenyegetve érezzék magukat” – fogalmazott a baloldali szocológus.

Hozzátette:

És el lehessen hitetni velük, hogy mindezért »Brüsszel« a hibás.

Miközben sem eddig, sem most semmit nem tesznek a valódi energiatakarékoskodás – szigetelés, napenergia, szélenergia, fűtéskorszerűsítés, tömegközlekedés fejlesztés stb. – érdekében. Mert soha nem a valódi problémák megoldása, hanem a politikai haszonszerzés a fő cél”.

Úgy véli, hogy „ennek pedig leghatékonyabb eszköze az félelemekeltés és az ellenségkeresés. Hogy aztán legyen kitől megvédeniük a #magyarembereket. De ahhoz hogy ez működjön, szükség van egy olyan propagandával elbutított társadalomra is, amely már arra sem sem emlékszik, hogy mi történt egy hónappal, nemhogy egy évvel ezelőtt”.

(Mandiner)

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések