A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Ti hitvány szónokok, miért zajongtok újra?” – Lavrov Puskint szavalva üzent a nyugati hatalmaknak


Az orosz külügyminiszter videója szélsebesen kezdett el terjedni a közösségi oldalakon.  

Alekszandr Puskint szavalva üzent a nyugati államok vezetőinek Szergej Lavrov orosz külügyminiszter, aki egyértelművé tette, kinek címezte a legnagyobb orosz költőnek tartott Puskin 1831-ben írt művét. Az Anyegint is szerző Puskin szobrait a háború kitörése óta sorozatosan ledöntik Ukrajnában.

A 24.hu megjegyzi, Puskin műve akkor készült, mikor Oroszország Lengyelország ellen folytatott háborút. Az orosz költő azért támadta szűk kétszáz éve a nyugati államokat, hogy ne avatkozzanak a szláv belügyekbe.

Ti hitvány szónokok, miért zajongtok újra? Mért szórtok átkokat vadul orosz honunkra? Mi háborgat vajon? A litván lázadás? Ugyan! A szlávoké e pör, csak szláv akarja. Ez ősi belviszályt, mit sors vetett a latra, Mi döntjük el magunk, helyettünk senki más – szavalta Puskint Lavrov.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
A két kezemen meg tudom számlálni korunk jellem és szellem óriásait Kerek E Világunkban.
LAVROV!!!...PONT ILYEN ELEVEN KATEDRÁLIS!!!...- AKINEK MINDEN SZAVA és TETTE MAGA a MENNYDÖRGÉS a FÖLDI KÉNKÖVES LEHELETŰ GÉN-KORCS POKOLSZÖKEVÉNYEKNEK és a VELÜK CIMBORÁLÓ HITVÁNYAKNAK!!!