Hirdessen itt

The Guardian: Ha a közvélemény-kutatások nem tévednek, a demokraták összeomlanak és elégnek a félidős választásokon


A cikk Magyarországot is említi, ahol „a szélsőjobboldal uralta a választási vitákat”.

 Hacsak a közvélemény-kutatások, a szakértők és a precedensek nem tévednek, a demokraták összeomlanak és elégnek az e heti félidős amerikai választásokon – olvasható a The Guardian cikkében. A portálon azt írják: tekintettel az örökölt problémákra, Joe Biden elnöksége mindig is valószínű volt, hogy könnyekkel fog végződni. Olaszországban, Franciaországban és

Magyarországon is „a szélsőjobboldali pártok uralták a közelmúlt választási vitáit”, kihasználva a „biztonsággal, a nemzeti identitással és a bevándorlással kapcsolatos irracionális félelmeket”.


Jobbak a jobboldali szónokok

A cikk szerint a hagyományos baloldal összeomlott. A baloldal többi tagjához hasonlóan Biden civakodó, szervezetlen demokratáinak is sürgősen fel kell javulniuk, rendezniük kell az elképzeléseiket és csiszolniuk kell az üzenetüket 2024 előtt. Mert „az igazat megvallva, a jobboldali szónokok és tombolók jobb, meggyőzőbb, zsigeribb történetet mesélnek, még akkor is, ha az többnyire hazugság” – olvasható az oldalon, amit a mandiner.hu szemlézett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések