A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Szellő István középső fia ilyen jóképű: a 20 éves Ádámmal Malibun fotózkodott


Szellő István közös képet posztolt középső fiával, a jóképű Ádámmal, aki nagyon hasonlít rá.

Szellő István négy gyerek büszke édesapja: első házasságából született a 26 éves András, a másodikból pedig Ádám, aki 20 éves. A 13 ikrek, Alen és Manna harmadik kapcsolatában jöttek a világra.

Az RTL tévésének középső fia, Ádám már kiskora óta rajong a teniszért, középiskolás korában Spanyolországban magántanulóként tanult egy teniszakadémián, ezután pedig egy amerikai ösztöndíjat pályázott meg. Az 55 éves édesapa nagyon büszke fiára, amelyet egy Facebook-posztban is kifejezett.

Szellő István középső fia 2021-ben már az USA-ban kezdte meg a tanulmányait, a kaliforniai Fullerton egyetemen business managementet kezdett el tanulni, emellett pedig az egyetemi teniszcsapat tagja lett. A híradós egy egy évvel ezelőtti képet osztott meg a közösségi oldalán, amin éppen Miamiban ölelik egymást fiával.

Log in or sign up to view

See posts, photos and more on Facebook.


„Egy évvel ezelőtt ilyenkor Ádám fiam Malibun vett részt egy teniszversenyen - mindig szívesen emlékszem vissza erre a napra a tengerparton! #büszkeszülő” - írta a képhez a tévés.

A kommentelők nagyon örültek a közös fényképnek, és nem győzték dicsérni Ádámot, aki nagyon hasonlít édesapjára.

„Lehetsz is büszke szülő! Puszi nektek és nagy ölelés! Köszönöm, hogy láthatlak benneteket.”

„Gratulálok a fiadhoz, a kiköpött másod! Sikeres életet kívánok neki!”

„Nagyon tehetséges és sármos fiú, megértem, hogy büszke vagy rá” - írta egy kommentelő a képhez.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések