A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Súlyos bűncselekmény miatt vették őrizetbe a mátészalkai tinit


Megyénkben történt.


A Vásárosnaményi Rendőrkapitányság munkatársai elfogtak egy 15 éves mátészalkai lakost 2022. november 12-én. A fiatal fiú ellen a Nyírbátori Járásbíróság közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a fiút rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2022. november 12-én Nyíregyházán elfogtak egy 45 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Járásbíróság lopás bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

A vállaji közúti határátkelőhelyen jelentkezett belépésre egy 29 éves román állampolgár 2022. november 12-én. A rendőrök az ellenőrzés alatt megállapították, hogy a férfi ellen a Pécsi Járásbíróság zártörés bűncselekmény elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a körözött férfit a Mátészalkai Rendőrkapitányságra előállították, és őrizetbe vették.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság Tiszalöki Rendőrőrsének munkatársai Tiszaeszláron elfogtak egy 35 éves tápiógyörgyei lakost 2022. november 12-én. A férfi a részére korábban kiszabott pénzbírságot nem fizette meg ezért azt a Budakörnyéki Járásbíróság elzárásra változtatta át. A rendőrök a körözött férfit őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Nagyecsedi Rendőrőrse távoltartó határozat szabályainak megszegése szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 41 éves nagyecsedi lakos ellen. A férfi 2022. november 12-én lakóhelyén felkereste volt élettársát és ezzel megszegte a Mátészalkai Járásbíróság által elrendelt távoltartás szabályait. A rendőrök a férfit előállították a rendőrőrsre és őrizetbe vették - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések