A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Porcelán teáskannával verte fejbe apját, akitől pénzt vett el erőszakkal a verpeléti férfi


Az apját is megverte a férfi, hogy pénzt szerezzen tőle.


Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt vett őrizetbe egy verpeléti lakost – tájékoztatta a portálunkat a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az eddigi adatok szerint a 28 éves férfi október 30-án este nyolc óra körül verpeléti otthonukban pénzt követelt az apjától, aki azonban nem adott neki. A terhelt először úgy akart hatással lenni a felmenőjére, hogy betörte a szobájában lévő televízió kijelzőjét. Ezt követően pedig – mivel továbbra sem érte el a célját – életveszélyesen megfenyegette hozzátartozóját, majd a pénztárcát erőszakkal megszerezte és kivette belőle az 1500 forintot. Az apa próbálta visszaszerezni, viszont fia fejbe ütötte őt egy porcelán teáskannával, és elszaladt. A sértett az elsődleges orvosi vélemény alapján könnyű sérülést szenvedett.

A bűncselekmény elkövetője később visszament a házba, ahol a helyszínre érkező rendőrök elfogták, és a pénz jelentős részét megtalálták nála. A nyomozó hatóság előterjesztést tett a gyanúsított letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság november 2-án elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések