A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Pillatok alatt csurom vér volt a debreceni boltban megkéselt férfi – Új részletek a hétvégi támadásról


A késelő a féltékenységgel és az alkohollal magyarázta tettét. 


Mint arról már beszámoltunk, zsebkéssel támadt ismerősére egy férfi szombat este egy debreceni boltban, a rendőrök garázdaság és súlyos testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki. A sértett a karján sérült meg, sérülése nyolc napon túl gyógyul.

A Tények a napokban új részleteket közölt a késelésről. Az adásban elhangzott, a támadás egy lakótelepen, az egyik tízemeletes alatt lévő kisboltban történt. Két férfi a zárás előtt nem sokkal az üzlet közelében találkozott, a bolt tulajdonosa szerint már a járdán összevesztek. A helyiségbe már külön mentek be, nem szóltak egymáshoz, majd mindketten vásároltak, aztán újra vitatkozni kezdtek. A hírműsor szerint a részeg férfi azért kötött bele ismerősébe, mert féltékeny volt a feleségére. A boltos is próbálta csitítani, de nem sikerült, mert az agresszív férfi elővett egy zsebkést, amivel megszúrta ismerősét.

A megkéselt férfi a riport szerint először nem is vette észre, hogy megszúrták, de pillanatokkal később már mindene véres volt. Ekkor hívták a rendőröket és a mentőket.

A Tények úgy tudja, a férfi nem tagadott, tettét a féltékenységgel és az alkohollal magyarázta.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések