A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Nigériai és egy mozambiki gyüttmentek terítették a drogot Debrecenben


A debreceni nyomozók egy nigériai és egy mozambiki állampolgárt vettek bűnügyi őrizetbe.


A rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra 2022. november 5-én, hogy egy debreceni apartmannál két személy kábítószert árul. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek és elfogtak egy 22 éves férfit és egy 23 éves nőt.


A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2022. november 4-én délután érkeztek Budapestről Debrecenbe, és elfogásukig több személynek is adtak el a tiltott szerből. A rendőrök több mint száz alufóliába csomagolt kábítószer-gyanús zöld növényi származékot, digitális mérleget, őrlőt és készpénzt foglaltak le tőlük. Gyanúsítotti kihallgatásukon mindeketten beismerő vallomást tettek, kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás velük szemben.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a nigériai férfit és a mozambiki nőt is bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására, amit az illetékes járásbíróság 2022. november 8-án elrendelt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések