A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Mészöly Kálmán elkapta a koronavírust a kórházban, másik osztályra helyezték


A belgyógyászatról a Covid-osztályra helyezték át Mészöly Kálmánt a János kórházban – írta meg a sportal.hu. A lap hozzátette, hogy a fia, Géza későbbre ígért tájékoztatást.


November másodikán írtunk arról, hogy a 81 éves, egykori kiváló futballista tüdőgyulladással, keringési rendellenességgel és fertőzéssel került kórházba.

Mészöly 61-szer szerepelt a fociválogatottban, négyszer volt bajnok a Vasassal. Két világbajnokságon is játszott (1962 és 1966), ő volt a csapat középhátvédje. Szövetségi kapitányként az 1982-es vb-re jutott ki a csapatával. Ezt a posztot háromszor töltötte be.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
ORBÁNIA = AUSCHWITZ a KÖBÖN!!!
ZSICI-HITLER NYUNYÓKÁHOZ KÜLDI az ÁLTALUK MEGMÉRGEZETT ÁLDOZATOK HOZZÁTARTOZÓIT!!!
Új „feladatot” kapott a felcsúti felbujtó és főkolompos Nyunyókája (Müller Cecília!!!), aki parancsra „önfeledt” oltakozásra buzdította a nemzetközi zsidó-maffia mérgeivel az egészséges embereket!!!
Az ún. koronavírus-világjárvány által okozott megbetegedésben elhunytak hozzátartozóinak megsegítésére létrehozott, közhasznú tevékenységet végző alapítvány tevékenységében segédkezik majd az eddig tiszti főorvosként szereplő halál-nagyi!!!
Értitek a csíziót?
A Rothschild szolga Olstein=Orsós=Orbán Viktor miniszterelnöknek mutatkozó lószerszám csütörtöktől új „haláli” elfoglaltságot biztosít a xanaxra rumpuncsozó vérmérgezőnek (Müller Cecília Terminátor Őnagyságának!!!) a Magyar Közlönyben megjelent új szabályozás alapján.
Az Orbán rezsim még a fővárosi és megyei kormányhivatal, valamint a járási (fővárosi kerületi) hivatal népegészségügyi feladatai ellátásáról, továbbá az egészségügyi államigazgatási szerv kijelöléséről szóló korábbi rendeletét is módosította.
A javarészt Orbán ösztökélésére és zsarolására agyon oltatott áldozatokká lett hiszékenyek mára koronavírusban elhunytak hozzátartozói támogatást kérhetnek az alapítványtól, amely a kérelem megalapozottságának vizsgálatához a járványügyi feladatkörben eljáró egészségügyi államigazgatási szervtől, mostantól tehát magától a biológiai szócsőtől Müller Cecíliától kérhet adatot.
http://web.t-online.hu/apuska/media/12/04__Lelki_terror_mix.mp3