A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Lavrov kórházba kerüléséről hazudtak a libsik, megjött a cáfolat


Szergej Lavrov orosz külügyminisztert kórházba kellett szállítani, miután megérkezett Balira a G20-csúcstalálkozóra, közölték az indonéz hatóságok az AP híre szerint.

Hivatalosan nem közöltek semmit arról, hogy pontosan miért került kórházba, az AP hírügynökség forrásai ugyanakkor szívproblémákat emlegetnek.

Az orosz nagykövetség munkatársai egyelőre nem szólaltak meg az ügyben.

Frissítés:

Ezekben a percekben az orosz védelmi minisztérium azt tette közzé, hogy a hír nem igaz.

Frissítés 2:

A ria.ru az alábbiakat írja:

A külügyminisztérium cáfolta azokat a híreket, amelyek szerint Szergej Lavrov vezetője kórházba került Balin.

A G20-ak csúcstalálkozójára november 15-16-án kerül sor az indonéziai Bali szigetén. Lavrov vezeti az orosz delegációt. A rendezvényen Moszkva képviselői konkrét élelmiszer- és energiaellátási kezdeményezéseket terveznek bemutatni, beleértve a Törökországgal való gázipari együttműködés fokozását, valamint nagy mennyiségű gabona- és műtrágyaszállítmányok szervezését.

Frissítés 3:

Nem sokkal a hír közlése után Maria Zaharova külügyi szóvivő Telegram-csatornájára töltött fel egy videót, amelyen maga az érintett látható, amint a hotel teraszán üldögél. 

„Szergej Viktoroviccsal itt Indonéziában olvassuk a hírfolyamot és nem hiszünk a szemünknek: kiderült, hogy kórházba vitték!

Ez természetesen a fake news legmagasabb szintje. Na, parancsoljanak”.
– tette hozzá.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések