Hirdessen itt

Lakatos Márk szerint jutalmazni kéne azokat, akik nem vállalnak gyereket


Megszólalt a stylist annak kapcsán, hogy most már nyolcmilliárdnál is többen vagyunk a Földön.

Lakatos Márk a TikTok-oldalán fogalmazta meg a véleményét annak kapcsán, hogy immáron nyolcmilliárd ember él a Földön. „Nagyon szépen megkérek minden kretént, aki bárkit amiatt ekéz, hogy miért nem vállal, vagy miért nem vállalhat gyereket, hogy húzza le magát a retyón, jó? Mondom ezt úgy, hogy én nagyon örülök minden új csecsemőnek, aki a világra jön, és természetesen a szüleik és nagyszüleik örömének is. Viszont szerintem ebben a mostani helyzetben nemhogy büntetni, de inkább jutalmazni kéne azokat, akik adott esetben nem adnak újabb gyerekeket ehhez a nyolcmilliárdhoz” – kezdte meg a gondolatmenetének a kifejtését a stylist.

Hozzátette, biztosan nem úgy lehet megoldani a magyar nemzet csökkenésének problémáját, hogy bűntudatot, szorongást vagy komplexusokat plántálunk az emberekbe, vagy kirekesztjük őket amiatt, mert nem vállalnak gyereket.

„Azt hiszem, a magyar népesség növekedését nem azzal fogjuk előidézni, hogy embereket megbélyegzünk és bűnösnek nyilvánítunk, hanem azzal, drága politikusok, hogy

egy olyan közeget teremtünk, ahol az emberek létbiztonságban, társadalmi nyugalomban, békében vállalhatnak gyereket,
és azokat a gyerekeket, akiket a hetero szüleik mégis elhagynak, azokat pedig adott esetben a melegek nagy szeretetben és jó anyagi biztonságban felnevelhetik.”

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
...mondjuk 1 levegőtlen segglyukban? Megkapod...- ne félj!!!