Hirdessen itt

Késeléssel és verekedéssel végződött egy borsodi horgászverseny


 A feszültséget az okozta, hogy egy férfi nem akarta abbahagyni a horgászást. 

Letartóztatta a Miskolci Járásbíróság azt a férfit, akit életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítottak meg, egy horgászverseny utáni balhé miatt – számolt be a 24.hu. A Miskolci Törvényszék tájékoztatása szerint versenyt, majd zenés mulatságot tartottak júniusban egy borsodi település horgásztaván. A résztvevők italoztak, és főztek, majd a rendezvény végeztével a társaság nagy része hazament. Az esti órákban már csak a sértett és hozzátartozói, valamint a gyanúsított tartózkodott a helyszínen a szülei társaságában. 

Este kilenc körül a sértett be akarta zárni a horgásztavat, ezért szóltak a még horgászó gyanúsítottnak, hogy hagyja abba tevékenységét. A férfi ezt nehezményezte, veszekedni kezdett saját szüleivel is,

majd ököllel neki esett a horgásztavat zárni akaró személy sógorának.

Ekkor a sértett odaszaladt a gyanúsított apjához, és megkérte, hogy szóljon rá a fiára, majd a verekedők felé fordult. Az édesapa ekkor egy késsel kétszer is hátba szúrta a neki hátat fordító férfit, majd megrugdosta a fiával együtt, illetve a gyanúsított további szúrásokat is eszközölt.

A bántalmazás hatására a férfi elvesztette az eszméletét.

A mentőket és rendőröket a gyanúsított édesapja riasztotta este tíz körül. Az ügyben eljáró nyomozási bíró elrendelte a támadó letartóztatását. A végzéssel szemben a gyanúsított és védője fellebbezett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések