A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Itt a bizonyíték: ha ezért nem kerül senki börtönbe, akkor az óriási baj lesz


Rákay Philip kommunikációs szakember/influenszer a Facebook-oldalán bejelentette, hogy „kezemben a bizonyíték: a baloldal hazudott arról, hogy kik és mire küldték a dollárokat.” 

Mint írta, vasárnap 16 órakor egy videóban mutatja be a bizonyítékait. Pár órával később szintén a Facebook-oldalán megírta, hogy 

Akkora az érdeklődés a dollárbotrányos bizonyítékok iránt, hogy nem várok tovább. 15 órakor jön a videó!”

Rákay Philip a videóban kifejtette, hogy van egy képernyőmentése az Action for Democracy honlapjáról, amely bizonyítja, hogy a baloldal hónapok óta hazudik arról, hogy pontosan kitől s mire érkezett a 3 milliárd forintnyi dollár. Rákay a videóban bemutatta, hogy az Action for Democracy honlapjának a korábbi mentései még teljesen más oldalra mutatnak, viszont az adománygyűjtő felület megmaradt.

Rákay a videóban három – állítása szerint – hazugságot leplezett le, mivel:

az adománygyűjtő honlap a baloldali szereplők állításainak a szöges ellentétét mutatja.

A videóból kiderül, hogy milyen felhívással kérte az Action for Democracy, hogy adakozzanak: az adománykérő oldal szövege szerint az idei választás a legkritikusabb választás, amit a világ valaha látott s a demokrácia sorsa ezen a választáson és az Orbán féle diktátorok megállításán múlik.

Rákay a videóban bemutatta azt is, hogy bár 3.014.643.717 forintnyi adományról tudunk,

a honlap szerint csak 11 darab adományozás történt.

Mindez a kommunikációs szakember szerint azt jelenti, hogy adományonként 274 millió forint jött be Action for Democracy felé.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések