A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Halálos baleset: árokba hajtott egy autó Dévaványánál


Árokba borult egy személyautó Dévaványa és Gyomaendrőd között. A jármű vezetője a helyszínen életét vesztette. 


Dévaványa és Gyomaendrőd között szerdán 14 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehaladt az útról és árokba borult. A balesetben a jármű vezetője, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. A rendőrség teljes szélességében lezárta az érintett útszakaszt. A Gyomaendrőd felől érkezőket Körösladány felé, a Dévaványa felől tartókat szintén Körösladány irányába terelik a rendőrök - adta hírül a police.hu

Megkeresésünkre, Hangai József mentőtiszt, regionális kommunikációs munkatárs elmondta, hogy a balesethez a békéscsabai mentésirányítás egy esetkocsit és három mentőkocsit riasztott. Egy személy sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben, hogy az újraélesztésére sem volt remény, ő a helyszínen életét vesztette. További három fő, egy súlyos és kettő könnyebb sérült ellátását végezték bajtársai. A helyszíni ellátást, állapotstabilizálást követően kórházba szállították mind a három sérültet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések