A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bombafenyegetés miatt kellett leszállnia az utasszállítónak Debrecenben


Szombat délután vadászgépekre lett figyelmes több debreceni olvasónk, valamint a közösségi médiában is elindult a találgatás, mit keresnek Debrecen felett a gripenek. 

Meg nem erősített információink szerint egy Tel-Avivba tartó járat bombafenyegetettség miatt kényszerleszállást végzett a cívisvárosi repülőtéren, ahová szirénázó tűzoltók és mentők tartottak. Úgy tudjuk, a Ryanair Boeing 737-es gépe Poznańból Tel-Avivba ment volna.

Az esettel kapcsolatban a Debreceni Nemzetközi Repülőtér az alábbi közleményt adta ki:

A légiforgalmi szolgálat tájékoztatása alapján, helyi idő szerint 16:06 perckor egy Boeing 737-800-as típusú repülőgép érkezett a Magyar Légierő vadászgépeinek kíséretében a Debrecen Nemzetközi Repülőtérre, biztonsági okokra hivatkozva. 

A leszállást követően a repülőgép fedélzetén tartózkodó 148 utas, valamint a személyzet kiszállítása a protokoll folyamatok szerint megtörtént, így biztonságosan várakozhatnak a terminál épületben.

Mint írják, a légijármű, valamint az eset körülményei az illetékes hatóságok által vizsgálat alatt állnak. További tájékoztatást a vizsgálat lezárását követően tudnak adni.

Kerestük az illetékes szerveket további információért, eddig nem kaptunk választ, amint megérkezik, frissítjük cikkünket.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések