A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Francia politikus: Európa nem akar öngyilkos lenni Zelenszkijért


A "Patriots" (Hazafiak) francia mozgalom vezetője, Florian Philippot felszólította Volodimir Zelenszkijt, hogy tárgyaljon Oroszországgal, megjegyezve, hogy az európai országok nem követnek el öngyilkosságot érte.

"Zelenszkijnek le kell állítania szeszélyeit, és tárgyalásokat kell kezdenie. Az emberek nem bírják tovább. Országaink nem fognak öngyilkosságot elkövetni érte és összeesküvéséért! Békét akarunk, nem örök háborút" - írta a francia EP-képviselö kedden a Twitteren.


Korábban a „Hazafiak” mozgalom vezetője azt mondta, hogy az Egyesült Államoknak elege van Zelenszkijből, és megválnak tőle, amint nincs többé szükségük „a bábukra” Kijevben.

Zelenszkij kedden, miután a nyugati sajtó arról értesült, hogy az USA Kijevet párbeszédre kényszerítik Oroszországgal, megnevezte Ukrajna feltételeit a párbeszéd megkezdéséhez.

Philippot egyébként az elmúlt hetekben több NATO- és kormányellenes tüntetést szervezett a francia fővárosba.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
"A háború mindig a csalás útját járja.
Így ha képesek vagyunk valamire, tegyünk úgy, mintha nem lennénk rá képesek; ha valamit felhasználunk, tegyünk úgy, mintha nem használnánk fel; ha közel vagyunk, keltsük azt a látszatot, hogy távol vagyunk; ha távol vagyunk, keltsük azt a látszatot, hogy közel vagyunk; előnyöket kínálva csalogassuk (az ellenséget), sorait megzavarva mérjünk csapást reá; ha mindene megvan, jól készüljünk fel ellene; ha erősebb nálunk, kerüljük el (az összecsapást); ha dühös, vezessük félre; magunkat alantasabbnak mondva tegyük elbizakodottá; ha friss erővel rendelkezik, fárasszuk ki; ha (egységei) szoros kapcsolatban vannak, ziláljuk szét őket; ott támadjuk meg, ahol nem készült fel a védekezésre, s akkor küldjük előre (csapatainkat), amikor (az ellenség) éppenséggel nem várja. "
Szun-Ce