A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Felmosónyéllel és térkővel támadt a szomszéd házaspárra a salgótarjáni férfi


A Salgótarjáni Járási Ügyészség testi sértés és garázdaság miatt emelt vádat az ellen a 20 éves salgótarjáni férfi ellen, aki vitájuk közepette ütötte meg a sértettet, majd szomszédjai házában is kárt tett.


A vád szerint a férfi március 22-én a sértettek háza előtt veszekedett a gyermekeiket kezében tartó élettársával. A szomszéd férfi látva, hogy a vádlott meg is ütötte a nőt, kiment a házból és az anya védelmére kelt: a pár közé állt és kérte, hogy hagyják abba a veszekedést. Az édesanya ekkor a sértett udvarára menekült gyermekeivel, ahová a vádlott követte őt. A háztulajdonos hazazavarta a férfit, akit ezután követett a családja is.

A férfi kisvártatva otthonában magához vett egy felmosónyelet, visszament szomszédjaihoz és a kapun keresztül a házaspár felé ütött. A férfinek sikerült elhajolnia az ütés elől, azonban így a mögötte álló felesége fejét találta el az eszköz.

Ezt követően a vádlott egy térkővel betörte szomszédjai házának utcafronti ablakát, az udvarukba pedig egy törött sörösüveget is behajított.

A felmosónyéllel elkövetett bántalmazás nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott a sértettnek, az ingatlanban az ablak betörésével 16.500 forintnyi kár keletkezett.

A többszörösen büntetett előéletű férfivel szemben garázdaság és könnyű testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség. Indítványában végrehajtandó szabadságvesztés kiszabását, közügyektől eltiltását és a 18.570 forint bűnügyi költség megfizettetését kérte a bíróságtól. Az ügyben a Salgótarjáni Járásbíróság hoz ítéletet.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések