A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Eltűnt egy fülöpi fiú, vasárnap óta nem találják


Ha tud valamit arról, merre van most Barna Szabolcs, jelezze a rendőrségnek!


A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat Barna Szabolcs eltűnése ügyében. Mint az a police.hu-n olvasható, a képen látható 19 éves fiú november 13-án fülöpi lakcíméről ismeretlen helyre távozott, azóta tartózkodási helye nem ismert. A felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

Barna Szabolcs körülbelül 150 centiméter magas, sötétbarna hajú, barna szemű, átlagos testalkatú. Eltűnésekor egy szürke kapucnis felsőt, sötétkék nadrágot, fekete cipőt viselt.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható fiú tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányságon (Hajdúhadház, Bocskai tér 4, szám), vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, vagy a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések