A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Dobrev bemutatta árnyékkormányának romaügyi árnyék-tanácsadóját


Az európai Magyarország eszméje a magyar cigányságról is szól – jelentette ki Gyurcsány feleségea  pénteki sajtótájékoztatóján, amelyen bemutatta a Demokratikus Koalíció árnyékkormányának romaügyi tanácsadóját. 

Dobrev Klára kifejtette: az európai Magyarország eszméje arról is szól, hogy mivel tudjuk segíteni a roma fiatalok kitörését a sokszor örökségül kapott szegénységből, hogy milyen oktatással tudjuk felismerni és kiaknázni a tehetségüket, hogy hogyan tudunk segíteni nekik abban, hogy sikeres polgárai legyenek egy európai Magyarországnak.

Herfort Marietta, a DK árnyékkormányának romaügyi tanácsadója 35 éves, diplomás roma nő. Dolgozott újságíróként, kommunikációs szakemberként, az elmúlt tíz év nagy részében a romák érdekképviseletének szentelte a mindennapjait a civil szférában – mondta el Árnyék Klára.

Herfort Marietta arról beszélt, hogy egy olyan Magyarországot szeretne, ahol a roma gyerekek is megkapják az esélyt a minőségi tanulásra és az előrelépésre, ahol ösztönző, támogató pedagógusok veszik őket körül.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
MAGYAR CSALÁDOK vs. D.obrev K.lárás LIBERÁL-FASISZTÁK!!!
A DK-s POLITIKUSOK LELKI TERRORBAN TARTJÁK az EMBEREKET és DIREKT KORLÁTOZZÁK a JOGAIKAT is!!!
Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
Úgyhogy mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit!!!
https://24.hu/fn/gazdasag/2022/11/19/tobbgeneracios-csaladok-csaladi-fogyasztoi-kozosseg-kulonallo-bejarat-hatosagi-engedely-gazartobbszorozes/#