A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Bottal támadt védőnőre a férfi Balmazújvároson, mert az jelentette a gyámügynél, hogy rosszul gondoskodik a gyermekéről


Körözi a rendőrség azt a férfit, aki bottal akart fejbe verni a nyílt utcán egy védőnőt Balmazújvároson tavaly szeptemberben. A férfi azért támadta a védőnőre, mert az jelentette a gyámügynél, hogy élettársával rosszul gondoskodnak a babájukról. A gyermek nevelőszülőkhöz került. 

Keresi a rendőrség Nagy Istvánt, aki sokadszorra nem jelent meg a bíróságon, miközben azzal vádolják, hogy tavaly Balmazújvárosban, a nyílt utcán bottal támadt rá egy védőnőre. A védőnő a kezével hárította az ütést, könnyebb sérülést szenvedett, de az ügyészség szerint súlyosabban is megsérülhetett volna. A vádlott nem jelent meg a tárgyalásán, ezért körözést adtak ki ellene.

A védőnő Vadász Fanni gyermekét látogatta meg a támadás előtt. Mint azt az RTL Híradónak elmondta, már kikísérték a nőt az utcára, amikor a vádlott rárontott az egyik szomszéd házból. Egy bottal a kezében futott feléjük. A kapu előtt akarta fejbe verni az áldozatot, aki a kezével védte magát.

Itt a fánál összeesett, elesett. És fájt neki, párom átadta neki a kisfiamat, és odaállt Pisti elé, hogy megvédje, majd utána én felállítottam, bekísértem, leültettük egy székre, és vizes ruhát raktunk neki a kezére 

- idézte fel.

Mentőt is hívtak hozzá, jöttek a rendőrök is. Az utcában sokan látták, mi történt, van, aki szerint seprűnyéllel bántották a védőnőt, más azt mondja, egy ágy kitört lába volt a kezében. Azért volt mérges a nőre, mert jelentette a gyámügynél, hogy élettársával nem gondozzák megfelelően két hónapos babájukat. Emiatt a gyermek nevelőszülőkhöz került.

A védőnő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. Az ügyészség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és súlyos testi sértés kísérletével vádolja Nagy Istvánt. Ha megtalálják, valószínűleg nem maradhat szabadlábon.


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések