A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Betört egy borsodi házba, majd egy hétig még ott is maradt


A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki betört egy novajidrányi házba, majd egy hétig ott is maradt, s közben szinte eltulajdonított mindent a portáról.


Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 19 éves novajidrányi férfival szemben. A gyanúsított 2022. november 4-e előtt betört egy novajidrányi - időszakosan nem lakott - házba, ahol egy hétig meg is húzta magát. A férfi időközben kiszolgálta magát a házban talált élelmiszerekkel, illetve időközben ellopta az ingatlanban található értékesíthető eszközöket, tárgyakat.

A bejelentést követően a rendőrök rövid idő alatt azonosították, elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit, aki beismerő vallomást tett - adta hírül a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések