A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Balesetek miatt szólaltak meg a szirénák a megyében


Több alkalommal is riasztani kellett a hatóságokat. 


Debrecenben, a Kassai úton két autó ütközött össze csütörtök reggel. A debreceni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik átvizsgálták a járműveket és elvégezték az áramtalanítást - olvasható a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság összesítőjében.

Hajdúböszörményben, a József Attila utcában egy faág az úttestre szakadt, emiatt riasztották a hajdúböszörményi hivatásos tűzoltókat. Az egység kézi erővel eltávolította az ágat.

Árokba csúszott egy autó csütörtökön Nádudvar külterületén. A püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak, akik elvégezték az áramtalanítást.

Geszt közelében egy autó lesodródott az útról és egy legelőn állt meg. A komádi önkormányzati tűzoltókat riasztották. A tűzoltók átvizsgálták a járművet és áramtalanították azt. Az autóban öten utaztak, két felnőtt és három gyermek. A mentőszolgálat mindhárom gyermeket kórházba szállította.

Baleset történt Biharkeresztesen, a Bessenyei utcában tegnap délután. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik a két összeütközött autót átvizsgálták és áramtalanították. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, amelyek könnyű sérüléssel végződtek - írja a police.hu.

A szolgálatot ellátó állomány két személyt fogott el, ebből egy főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg egy személyt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök tíz személyt állítottak elő, ebből két főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés hat esetben történt.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések