A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Az egész schengeni övezetből kitiltották a gyíkember-teória atyját


A holland kormány két évre kitiltotta a Schengen-övezetből David Icke brit összeesküvéselmélet-terjesztőt, mert attól tart, hogy jelenléte a hétvégi amszterdami tüntetéseken zavargást szít majd - írja a Portfolio.


Dilan Yesilgöz-Zegerius igazságügyminiszter újságíróknak nyilatkozva pénteken kijelentette: a szólás és a gyülekezés szabadsága alapvető jog, de van korlátja.

Icke egyebek között annak az elméletnek a szószólója, hogy magukat politikai vezetőknek álcázva gyíkemberek kerítették hatalmukba a Földet.

A holland bevándorlási hatóságok levélben értesítették Icke-ot a kitiltásáról, amelyet ő kitett a honlapjára. Eszerint

konkrét jelek utalnak arra, hogy hollandiai látogatása veszélyes volna a közrendre.

Icke indokolatlannak és túlzónak nevezte a kitiltását Hollandiából, ezzel együtt a belső határellenőrzés nélküli Schengen-övezetből, amely 26 országból, köztük Magyarországból áll.

Icke beszédet mondott volna vasárnap azon a tüntetésen, amelyet az Együtt Hollandiáért nevű, államszervezet.

Icke-ot nem először tiltják ki egy országból: 2019-ben ausztrál vízumot kapott egy tervezett előadássorozatára, de még belépése előtt visszavonták ezt.

Ez a második eset Hollandiában, hogy egy személyt igazságügyi megfontolásokból kitiltanak az országból. 2019-ben Steven Anderson amerikai prédikátortól tagadták meg a beutazási engedélyt gyűlöletbeszéd miatt.

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
NEM OSZT NEM SZOROZ a HOLLANDOKNAK MÁR ANNYI!!!
A TENGERSZINT ALÁ LETELEPEDETT MÁS ORSZÁGOK KIFOSZTÁSÁBÓL MEGTOLLASODOTT UZSORÁS ZSIDÓK (HÜLLŐ-MAJOM KEVERÉKEK!!!), AKIK HOLLANDUSOKNAK TITULÁLJÁK MAGUKAT MÁR NEM TUDJÁK MEGMENTENI MAGUKAT a KARMA TÖRVÉNYEIVEL SZEMBEN!!!