A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

Alkatrészek égtek egy szegedi telephelyen


Elesett egy idős asszony a lakásában, sérülései miatt nem tudott ajtót nyitni a mentők munkatársainak. Szegedre, a Cső utcába riasztották az egységeket szombaton este. A szegedi tűzoltók az ablakon keresztül jutottak be a lezárt lakásba, majd a sérültet átadták a mentőszolgálatnak.


Egy autó motortere lángolt hétfőn Szeged belterületén. A város hivatásos tűzoltói egy vízsugárral oltották el a lángokat, a sofőr nem sérült meg a tűzesetben.

Baleset történt hátfőn délután az M5-ös autópályán Kisteleknél. Két autó ütközött a Szeged irányába tartó pályatesten. A szegedi és a kisteleki hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, a balesetben egy ember sérült meg.

Két autó karambolozott Szeged belterületén hétfőn kora este. Senki sem sérült meg, a szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket.  

Lakóépületre dőlt egy nagy méretű fa kedden Csongrádon, az Árpád utcában. A város hivatásos egysége végezte el a műszaki mentést, nem sérült meg senki.

Alkatrészek égtek egy szegedi telephelyen kedden délután. A tüzet a szegedi hivatásos egység rövid idő alatt elfojtotta, a tűzesetben senki sem sérült meg.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések