A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

„Áh ez csalás, hagyjál már!” – Marics Peti kiakadt Csobot Adél tánctudásán


A ValMar énekese szerint nehéz eldönteni, hogy Csobot Adél vagy Hegyes Berci a tánctanár.
 

Dancing with the Stars legutóbbi adásában Csobot Adél és Hegyes Berci ismét hozták a tőlük megszokott színvonalat. Adél és tánctanára bombasztikus formában voltak szambájuk közben. Ez nemcsak a zsűrinek, de a sztár kommentátoroknak is feltűnt a Dirty Dancing Live stúdióban.

A ValMar duó, Metzker Viki és Nemazalány, Gelencsér Timi vezetésével közösen kommentálják a fellépő sztárokat. Marics Peti teljesen kiakadt azon, hogy Csobot Adél milyen jól mozog a színpadon.

„Áh ez csalás, hagyjál már!”

- mondta megdöbbenve Marics.

Milo szerint Csobot Adél csak úgy van a táncparketten, folyik az előadással, mintha nem is kellene koncentrálnia, amivel a lányok is egyetértettek.

„Mintha nehéz lenne eldönteni ki a tanár, bazzeg”

- tette hozzá Peti.

Természetesen aztán ahol lehetett, Marics megpróbált belekötni a táncba. Az egyik fogás szerinte rosszul sikerült, ezért a többi sztár kommentátorral arra jutottak, hogy emiatt maradt el egy emelés vagy forgatás.

„Engem most ez érdekel, hogy baki volt-e vagy nem”

- kíváncsiskodott az énekes.

Mindenesetre arra jutottak a stúdióban, hogy profin megoldották Adélék, akkor is ha valóban hiba volt. A zsűritől jó pontokat kapott Adél és Berci párosa, továbbjutottak a következő adásba, eggyel közelebb a fődíjhoz.

A ValMar énekese a nagy meglepődések közben elfelejtkezett magáról. Gelencsér Timi végül rászólt Maricsra, hogy a Dirty Dancing élőben megy, ezért nem sípolják ki káromkodásait.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések