A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A „romantikus és trükkös” csalásokra hívták fel a szépkorúak figyelmét a szolnoki rendőrök


A Szolnoki Rendőrkapitányság „Szépkorúak biztonságban” címmel szervezett bűn-és balesetmegelőzési kortársképzést és vetélkedőt a nyugdíjas klubok tagjai részére. A rendezvényre mintegy 52 fő, 60 év feletti regisztrált. 

A Szolnoki Rendőrkapitányság részéről Baranyiné Fodor Zsuzsa és Volter Ildikó rendőr őrnagyok, Ecseki-Kolonics Eufrozina rendőr főhadnagy, valamint Horváth Erika a Szolnok Kistérség Többcélú Társulása Egyesített Szociális Intézmény igazgatója tartott előadást – olvasható a police.hu-n.

A megjelentek tájékoztatást kaphattak az úgynevezett „romantikus és trükkös” csalások jellemzőiről, azok megelőzési lehetőségeiről, a jelzőrendszeres házi segítségnyújtásról, illetve a korosztály által okozott és elszenvedett közúti közlekedési balesetekről, azok megelőzési lehetőségeiről. Az előadásokat követően KRESZ és vagyonvédelmi feladatlapokat tölthettek ki a résztvevők, majd kipróbálhatták gyakorlati tudásukat egy gépjárművezető-oktató szimulátoron. Az első három helyezett klub képviselője, jutalmul ajándékcsomagot vehetett át.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések