A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Momentum Mozgalom megpróbált feljelentést tenni, de zárva volt az épület


Ma indult az Integritási Hatóság, Tompos Márton meg is tette volna az első feljelentéseket, de még az épület sem volt nyitva – írja a Momentum Mozgalom közleménye. Arról nem tettek említést, hogy szombat van. 

November 19-én indult el papíron, a kormány egyik legnagyobb vállalása az Európai Unió irányába, Integritás Hatóság. Tompos Márton, a Momentum parlamenti képviselője, azonnal szerette volna tesztelni a hatóság működését, de még az épület sem volt kinyitva. A Momentum felháborodott, hogy szombaton nem tudtak feljelentést tenni. 

A kormány bejelentette, hogy ma – november 19-én – indul az Integritás Hatóság, amely elvileg nagyon fontos munkát végez majd a korrupció ellen és lehet hozzájuk fordulni EU-s pénzek ellopása kapcsán. Úgyhogy én hoztam is nekik pár ügyet”

– háborgott a Momentum politikusa. A Momentum közleménye részletezi is, milyen ügyek miatt érkeztek a bezárt épület elé:

Tompos Márton összesen 5 korrupciós ügyet szeretett volna bejelenteni a hatóságnál: a kórházi gép kartell ügyét, amelyben érintett – a volt államtitkár – dr. Maróth Gáspár és a GVH itt büntetést szabott ki, de eljárás nem történt; a 420 milliárdos közműépítési csalást, ahol a Fővárosi Ügyészség nem rendelt el nyomozást, annak ellenére, hogy kiderült, csókos cégek kapták a beruházásokat és a pályázatíró cégek is köthetőek voltak a nyertesekhez; az Öveges Programot, ahol kémia tantermek kialakítására nyertek cégek támogatást, de a pénzek egyáltalán nem erre lettek elköltve; a, Farkas Flórián nevével fémjelzett, Híd a munka világába programot, amelyben 1,6 milliárd forint tűnt el; és végül az Elios-ügyet, amelyben személyesen Tiborcz István, az érintett és több mint 130 oldalas OLAF jelentés született. 

Megjegyzés küldése

1 Megjegyzések

Pálos Trend üzenete…
INDULJUNK KI a JELEN LEGGYALÁZATOSABB PROBLÉMÁJÁBÓL!!!

HÁZATLAN HAZÁTLANOK BOMLASZTANAK MINDENÜTT!!!
MAGYAR CSALÁDOK vs. D.obrev K.lár(m)ás LIBERÁL-FASISZTÁK!!!
A DK-s POLITIKUSOK LELKI TERRORBAN TARTJÁK az EMBEREKET és DIREKT KORLÁTOZZÁK a JOGAIKAT is!!!
Országszerte családok tízezrein segítene, ha nem kellene a lakrészeknél a külön bejárat, főleg nem kívülről, ahogyan ezt a DK-s kerületekben a jegyző-sakálok megkövetelik!!!…- csak azért, hogy további elégedetlenséget szítsanak a kormányzó Orbán-rezsim ellen!!!
Különösen aggasztó a helyzet Budapesten a XVIII-ik és a IV-ik kerületben!!!
Mindazon által rengeteg esetben életszerűtlen, hogy több generáció úgy éljen egy fedél alatt, hogy teljesen elszeparálják magukat, kvázi úgy, mint a szomszédok egy társasházban!!!
Viszont, ha nagy a család, nagy házban élnek, jó eséllyel átlag feletti a gázfogyasztásuk is!!!
Ráadásul a DK-s vezetésű helyeken direkt hergelik az életközösségeket nem adják meg a kedvezményeket; -és így a fogyasztásuk nagyobbik hányada után 6-10-szeres gázárat fizettetnek!!!
Holott más politikai vezetésű önkormányzatoknál (többszörös átlagfogyasztást is megengedve!!!) méltányosabbak a több generációs családi házakban élő emberekkel.
Viszont a lelkiismeretlen a jogszabályokat semmibe vevő, hatalmukkal visszaélő DK-s polgármesterek és korrupt jegyzőik kifejezetten az emberek ellenében cselekszenek és lázítanak!!!
Úgyhogy Tompos Márton mielőbb hozzuk együtt nyilvánosságra ezeknek a rosszindulatú a pártokat, mint alsógatyát váltogató politikus-bűnözőknek a neveit (Szaniszló Sándor és Déri Tibor)!!!


Ui: https://24.hu/fn/gazdasag/2022/11/19/tobbgeneracios-csaladok-csaladi-fogyasztoi-kozosseg-kulonallo-bejarat-hatosagi-engedely-gazartobbszorozes/#