A legfrissebb tartalmainkért kövess minket a Google Hírekben, Facebookon, Twitteren (X-en), Instagramon, Threadson vagy YouTube-on!

A Kúria elnöke hivatalában fogadta a tartótisztet játszó David Pressmant


Az amerikai nagykövet egy „hagyományosnak mondható bemutatkozó udvariassági látogatásra érkezett” Varga Zs. Andráshoz.  Fődi Kitti azóta is visít a 444-en, morál vérrel lassan már körbe-menstruálta az egész internetet. 

Varga Zs. András, a Kúria elnöke szerdán hivatalában fogadta David Pressmant, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetét – derül ki a Kúria közleményéből.

A tájékoztatás szerint Pressman egy „hagyományosnak mondható bemutatkozó udvariassági látogatásra érkezett és folytatott megbeszélést a Kúria elnökével és munkatársaival”. Az amerikai nagykövet Twitter-oldalán fejezte ki háláját Varga Zs. Andrásnak.

Emlékezetes, korábban eljátszva a tartótisztet, két magyar bíróval találkozott a nagykövet, amelyre az Országos Bírói Tanács és a Kúria elnöke is reagált korábban. Presmann azóta látogatást tett a Karmelitában is, hogy "barátkozzon". „Alig várom a közös munkát” – fogalmazott az amerikai nagykövet a Semjén Zsolttal való találkozása után.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések